Plata Si Livrare

Livrare

Livrarea comenzii prin curier rapid. Colaboram cu mai multe firme de curierat. Daca localitatea ta nu se afla in aria de acoperire a niciunuia dintre curierii parteneri, vei fi contactat de catre un reprezentant LashStudio.ro pentru a-ti comunica:
-taxa de transport actualizata;
-locatiile alternative, fara costuri suplimentare, pentru livrarea produsului/produselor dorite;
-modalitati de anulare a comenzii;

Taxa de livrare este variabila in functie de promotiile oferite de noi si/sau de greutatea produsului/produselor comandate. Aceasta este intre 0 si 45RON pentru colete cu greutate de pana la 10 kg.

Modalitati de plata

Ramburs

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Cum Cumpar

Pentru a finaliza comanda completati formularul de comanda si apasati pe butonul TRIMITE COMANDA. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online. Comenzile telefonice nu au prioritate. Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti, indiferent cum sunt plasate. Comenzile se confirma telefonic si se stabileste statusul comenzii si cand va fi livrata.

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau pe email!

Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Va asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme.