Termeni si Conditii

LashStudio.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. SC MKA DREAM HOUSE SRL, opereaza Lashstudio.ro si isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina „Termeni si conditii” in orice moment.

PRECIZARI PREALABILE

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Lashstudio.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore, zile lucratoare, din momentul in care coletul pleaca din sediul Lashstudio.ro, nu de la plasarea comenzii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE SECURITATE A DATELOR.

Lashstudio.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat etc.). Lashstudio.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Lashstudio.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Lashstudio.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Lashstudio.ro. Lashstudio.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Lashstudio.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor. Lashstudio.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

DREPTURILE DE AUTOR

Intregul continut al Lashstudio.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Lashstudio.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.  Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). Echipa Lashstudio.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Lashstudio.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Lashstudio.ro nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

GARANTIA PRODUSELOR:

Toate produsele comercializate de catre Lashstudio.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantia legala de conformitate.

COMENZI TELEFONICE

Plasarea comenzilor telefonice se realizeaza pe propria raspundere. Lashstudio.ro nu este raspunzator pentru eventualele erori/neintelegeri privind adresa, numar de telefon, produse, nuante de culori etc.

DISPONIBILITATE PRODUSE

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

ANULARE COMENZI

Exista situatii in care o comanda nu poate fi livrata clientului, din diverse motive (produs indisponibil, nerespectarea kiturilor, date livrare incomplete/incorecte etc.). In acest caz, clientul este contactat telefonic de catre un reprezentant Lashstudio.ro. In cazul in care clientul nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care clientul nu ne contacteaza in termen de 48 ore (zile lucratoare), printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic (de luni-vineri, intre 9:00-17:30), comanda este anulata automat in sistem.

FRAUDELE

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul Lashstudio.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, Lashstudio.ro rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

LITIGII

Lashstudio.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.